Yemek

Öğrencilerimize yemek hizmeti kendi catering firmamız olan TEK Catering tarafından sağlanmaktadır.

Gıda mühendisimiz tarafından; öğrencilerin yaş ve gelişim düzeylerine göre, günlük kalori ihtiyaçları gözetilerek profesyonel olarak hazırlanan menüler, aylık olarak web sitemiz üzerinden duyurulur.

Yemekhanemizde kullanılan hammaddeler ve tedarikçi firmaları buradan inceleyebilirsiniz.

Tüm öğrenci ve personellerimize; sabah kahvaltısı, 4 çeşitten oluşan öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir.

Anaokul öğrencilerimize yemekler kendi alanlarında masalara servis edilir ve öğretmenleri eşliğinde yemek yerler.

İlkokul ve ortaokul kademesindeki öğrencilerin öğlen yemeği saatleri birbirinden farklıdır ve bu öğrencilerimize yemekler yemekhanemizde self servis olarak sunulur. Okulumuzdaki tüm öğretmenlerimiz öğrencilerle birlikte yemekhanede bulunarak yemek saati süresince öğrencilere eşlik eder.

Yemekhanemizde, pandemi koşullarına uygun olarak sosyal mesafeli oturma düzeni vardır.

Ekim – Aylık Menü için tıklayınız.

Çalıştığımız Firmalar