Kurucumuz

Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden 2012 yılında mezun olan Sayın Celal Serzan Timuçin, Timuçin Şirketler Grubu'nda Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üslenmiştir. Başta 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren akaryakıt sektöründe, enerji, gayrimenkul ve eğitim olmak üzere yeni sektörlere yatırım yapılmasına liderlik ve öncülük etmiştir.

Kurduğu tecrübeli ve uluslararası donanıma sahip eğitimcilerden oluşan ekibi, danışmanları ve yöneticileri ile birlikte yurt dışı ve yurt içinde eğitim programları üzerine incelemeler, araştırmalar, Dünya eğitim sistemlerinin Türk eğitim sistemine entegre ve geliştirme çalışmaları ve arge yönlendirmelerinde bulunan Sayın Serzan Timuçin

"Bir toplumun kalkınmasında en önemli unsur eğitimdir" inancıyla gelişimci, yapılandırmacı ve yenilikçi yaklaşımla, 21. yüzyıl becerileri, 4.0 endüstriyel devrim ve yetenekleri keşfeden eğitim programlarıyla Bahçeşehir'de Özel Timuçin Eğitim Kurumları'nı kendi yerleşkesinde hayata geçirmiştir. Sosyal yaşantısında spor yapmayı ve ailesiyle zaman geçirmeyi tercih eden Sayın Serzan Timuçin evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kayıt ve Bilgi İçin Bizi Arayabilirsiniz

*Başta İstanbul ve diğer büyük şehirler olmak üzere Türkiye'nin önemli noktalarında satın alacağı yerleşkelere eğitim üsleri kurarak büyümeyi hedeeyen Tek Okulları, hızlı değil içerikli ve kaliteli büyümeyi, böylece kurumsallaşmayı, markalaşmayı ve Türkiye'nin en iyi okulu olmayı amaçlamaktadır.