İlkokul İşleyiş

İlkokul İşleyiş

TEK Okulları İlkokulunda, her bireyin kendine özgü öğrenme stili olduğu gerçeği temel alınarak, öğrencilerimizin bireysel öğrenme farklılıkları gözetilerek eğitim öğretim sistemine devam edilmektedir.

21.yy yaşam becerileri doğrultusunda TEK Okulları İlkokulunda güncel eğitim teknolojileri kullanılarak öğrencilerimizin çok yönlü gelişimleri sağlanmaktadır.

Öğrencilerimizi evrensel bireyler olarak yetiştirmek amacıyla eğitim sistemimizin içerisine Yaratıcı Düşünme Becerileri dersini dâhil ederek öğrencilerimizin problem çözme becerilerini, analitik düşünme becerilerini, kendini ifade edebilme ve yaratıcılık becerilerini geliştirmekteyiz.

TEK Okulları İlkokulunda 5 becerinin temel alındığı etkileşimli çift dil (İngilizce – Almanca) eğitim sistemi uygulanmaktadır. Öğrencilerimizi etkin dil beceri kazanımları ile yetiştirerek her birinin dünya insanı olarak yetişmesini amaçlamaktayız.

İlkokul