Aday Öğrenciler

Geleceğini bugünden görenler TEK Okulları’nda!

Değerli Veli ve Öğrenci Adaylarımız;

Okulumuzda, “Milli Eğitim Bakanlığı’na Bağlı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’”nin ilgili madde hükümleri dahilinde belirtilen esaslar çerçevesinde yürütülür.
Pandemi sebebiyle veli ve öğrenci adaylarımızla hem yüz yüze hem online bilgilendirme toplantıları gerçekleştiriyoruz.
Okul tanıtım ve kampüs turu ziyaretiniz için randevunuzu BURADAN alabilirsiniz.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt Kabul Süreci

OKUL ÖNCESİ

-Veli adaylarımız, bizlere telefonla ulaşarak veya buradan online randevu oluşturarak KAYIT birimimizden randevusu alıp, okulumuzla ilgili detaylı bilgi edinir.
-Okul öncesi eğitimimizde 4-5-6 yaş gruplarını kabul etmekteyiz. Kayıt kararınız sonrası öğrencinizin rehberlik birimi ile öğrenci tanışma süreci gerçekleştirilir.
-Öğrenci kaydı, rehberlik görüşmesi sonrası pedagojik değerlendirmeye ve doğum ay ve yıl grubuna göre yapılır.

İLKOKUL

-Veli ve öğrenci adayları bizlere telefonla ulaşarak veya buradan online randevu oluşturarak KAYIT birimimizle görüşme sağlayıp okulumuzla ilgili detaylı bilgi edinir.
-TEK Anaokulundan mezun öğrencilerinin ilkokula doğrudan kayıt hakkı bulunur.
-Aday öğrencilerin kaydı; kontenjan dahilinde, rehberlik görüşmesi sonrası pedagojik değerlendirmeye göre yapılır.

ORTAOKUL

-Okulumuzun ilkokulundan mezun öğrencilerin ortaokula doğrudan kayıt hakkı bulunur.
-Aday öğrencilerin kaydı; kontenjan dahilinde, rehberlik görüşmesi sonrası pedagojik değerlendirme ve akademik değerlendirme sınav sonucu değerlendirilerek gerçekleştirilir.

RANDEVU TALEBİNİZ İÇİN TIKLAYINIZ
DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN KAYIT BİRİMİMİZE ULAŞABİLİRSİNİZ:
Çalışma Saatleri: Pzt - Cuma: 08:30 – 17:00
Cumartesi: 08:30 – 16:00